Дахова світлова вивіска / Розробка логотипу

Компанія  ТОВ «ФІРМА АЙТЕКС» реалізувала дахову світлову вивіску для торгового центру в м.Рівне в новому мікрорайоні “на ЩАСЛИВОМУ”

Серед усіх видів зовнішньої реклами що найбільш запамятовується та найкраще працює це дахова світлова вивіска.

Ми професійно намалюємо сучасний дизайн логотипу з урахуванням виробничих нюансів і підготуємо правильний опис матеріалів, який відповідатиме вашому інтер’єру і загальній концепції торгового центру або будь-якої іншої комерції. Збережемо напрям унікальності логотипу кожного замовника.

Організуємо та проведемо зварювальні роботи, установку будь-яких розмірів надійної дахової металлоконструкції, в цьому прикладі, габаритами 4,2х19, 3м під будь-яку світлову вивіску спільно з нашими партнерами, професійними проектантами, які прорахують усі навантаження, з урахуванням необхідної документації, законодавчих норм безпеки і експлуатації України.

Виготовимо об’ємні світлові або не світлові літери, змонтуємо на фасад, надавши документацію з урахуванням пожежобезпечних норм, з гарантією від 5 років. ТОВ “ФИРМА АЙТЕКС” робить “під ключ” професійно зовнішню рекламу упродовж 15 років, добре розбираючись у будь-яких нюансах ми з радістю проконсультуємо вас за номером телефону 38 (067) 332 82 57.