телеканал ITV

Рецепшен будь-якій компанії, незалежно від того велика це корпорація або невелика фірма, є його візитною карткою. Саме по його оформленню і складається перше враження, яке є дуже важливим і формує першу думку про компанію. Саме тому фахівці рекламного агентства Айтекс приділили максимум уваги такому важливому процесу, як декор рецепшена телекомпанії ITV.
Оформлення рецепшена виконане в мінімалістському і сучасному стилі – акрилова вивіска з чорного акрилу, розміщена на прозорому акрилі і відірвана від стіни на хромованих дистанційних тримачах. Окрім цього був розміщений невеликий стильний логотип з кольорового акрилу на саму стійку рецепшена.

Скляні стіни були декоровані і стилізовані під інтер’єр телестудії – на скло нанесені аплікації з кольорових плівок ORACAL 751. Наша компанія спеціалізується на таких послугах, як внутрішнє оформлення інтер’єру, світлові і не світлові логотипи, декор вікон і вітрин аплікаціями з кольорових плівок, виготовлення та встановлення LEDекранів, як зовнішніх так і внутрішніх, а також здатна утілити в життя будь-які, навіть самі креативні ідеї, перед якими пасують інші рекламні агентства.

Замовити зовнішню рекламу, світлову вивіску, оформлення інтер’єру телекомпанії в Рівному, Києві, Львові, Вінниці, Луцьку,Одесі, Сарнах, Костополі, Дубно, Дубровиця, Зарічному, Вараш та інших містах України Ви можете зв’язавшись з нами по телефону (067) 332-82-57. Ми завжди раді Вашим дзвінкам і з задоволенням проконсультуємо Вас з усіх питань, що Вас цікавлять, та допоможемо вибрати найоптимальніший варіант, як за ціною,  якістю та ефективністю, реклами.