Вивіска з об’ємними світловими літерами для ресторану “МАЦУРІ”

 

Успішна співпраця з мережею ресторанів японської та італійської кухні “МАЦУРІ”  з моменту розвитку бренду, триває протягом семи років, за весь цей час, не було жодного випадку, який змусив би засумніватися в нашому професіоналізмі.

Дизайн фасаду зовнішньої реклами в м Рівне був виконаний і затверджений разом з замовником протягом тижня. Світлові об’ємні літери “МАЦУРІ”   зібрані з червоного акрилу з вбудованим світлодіодним підсвічуванням класу LUX з гарантійним терміном від 3-х років. Додаткова роз’яснювальна світлова вивіска “СУШІ PIZZA” виконана з молочного, зеленого і також аналогічного відтінку червоного акрилу з внутрішньою підсвіткою і блоками живлення MEAN WELL.

Існуюче облицювання фасаду будівлі металокомпозитними панелями ECOBOND у вигляді касет білого кольору не припускала гармонійне поєднання з логотипом. Було прийнято рішення замінити колір на більш натуральний і приємний фон без великих вкладень, тобто обтягнути плівками фасад магазину з текстурою дерева, методом прямої УФ друку на білій автомобільної плівці серії Oracal 751.

Наші послуги, а саме дизайн логотипу, оригінальний брендинг, виготовлення і монтаж зовнішньої реклами можна замовити в м Рівне, Києві, Львові, Луцьку, Вінниці та інших містах України з доставкою та монтажем. Світлові лайтбокси, вивіски для магазинів і барів оперативно з гарантією від трьох років. Розробляючи дизайн фасаду магазину Фірма Айтекс врахує ваше місце розташування і втілить в життя  максимально ефективний варіант.