Брендування фасаду відділу продаж для забудовника “МЖК” в м.Рівне.

 ТОВ “Фірма Айтекс” вже більше 15-ти років професійно займається проектуванням та виготовленням зовнішньої реклами, оформленням телевізійних студій в м.Рівне, Луцьк та прилеглим областям.

Для місцевого, досить великого забудовника, дизайн логотипу був розроблений і затверджений в терміні 2-ох тижнів, враховуючи усі побажання замовника також з урахуванням усіх моментів реалізації на фасад. Модель логотипу було детально обумовлено із замовником. Виготовлення світлової вивіски в даному випадку зайняло 2 тижні. Основа – метало композитні панелі ECOBOND універсальний темний графіт (де виробник гарантує стійкість кольору лакофарбового покриття 5-років) відфрезерований повторюючи контур трикутника фасадної вхідної групи.

Напис “ЖИТЛОВИЙ КОМПЛЕКС ТВОГО МІСТА” інкрустований прозорим і молочним акрилом товщиною по 3мм підсвіченим світлодіодними модулями. Світлові об’ємні літери “МЖК” реалізовані за допомогою трим профілю червоного кольору з лицьовим і контурним підсвічуванням для ефектного виду і правильного акценту на прямій абревіатурі літер “МЖК”. Золотий символ “БАГАТОПОВЕРХІВКА” – прямий друк по акрилу з внутрішнім підсвічуванням.

 

Як завжди кожна робота АЙТЕКС унікальна, красива та акуратна, звісно незмінно перевершила очікування замовника, в принципі до такого результату, ми прагнемо завжди в процесі роботи з кожним з наших клієнтів. Замовити якісні лайтбокси, вивіски, логотипи, елементи підсвічування в інтер’єрі, вентфасади можна у ТОВ AITEX по номеру телефону вказаному на сайті.