Вентильований фасад для АЗС

Оформлення АЗС металл композитними панелями.

ventfasad

У наш час запорукою успіху та процвітання будь-якого бізнесу є швидка реакція на появу інноваційних матеріалів та використання новітніх рекламних технологій, та мережі АЗС у цьому випадку не є винятком. Одним із найважливіших факторів успішності для АЗС є зовнішній вигляд самих заправок. Вони мають виглядати привабливо, сучасно та вигідно відрізнятися від великої кількості конкурентів.

 

У цьому випадку на допомогу приходить оформлення АЗС алюмінієвими композитними панелями. Алюмінієві композитні панелі з’явилися на рекламному ринку нещодавно, проте використовується вже досить активно.

Широкі функціональні можливості дозволяють використовувати композитні панелі у різних варіаціях, тобто як у зовнішньому, так і внутрішньому оформленні заправної станції. Алюмінієві композитні панелі з поліефірним покриттям призначені переважно для інтер’єрного застосування. АКП з лакофарбовим покриттям на основі ПВДФ можуть використовуватися при виробництві рекламних конструкцій, які використовуються як в інтер’єі, так і на вулиці.

ventilyovaniy_fasad

Із застосуванням алюмінієвих композитних панелей виготовляють рекламні вивіски фасади, фризи та елементи внутрішнього декору.

Цей матеріал дуже гнучкий та універсальний у плані застосування, тобто застосовуючи прості методи обробки: розкрій, вальцювання, склеювання, склепування тощо, можна виготовити елементи будь-якої форми та розміру.

Ці властивості матеріалу відкривають перед дизайнерами та архітекторами практично безмежні можливості щодо реалізації своїх ідей.

Великий вибір АКП дозволяє використовувати їх практично скрізь, наприклад, при оформленні АЗС, необхідно з метою пожежної безпеки, використовувати панелі в негорючим наповненням, що мінімізує небезпеку при виникненні пожежонебезпечної ситуації.

Змінити стандартні кольори алюмінієвих композитних панелей або нанести на них рекламний принт можна за допомогою вінілової плівки або забарвлення автоемалями.

 

Напевно, слід розібратися, що таке алюмінієві композитні панелі? В основі їх конструкції – сендвіч з 2-х листів алюмінію, між листами алюмінію розташовуються шар композиційного полімерного матеріалу (компаунду).

Листи алюмінію покриті фарбою або іншим покриттям, що декорує. Для захисту панелей при транспортуванні та в момент обробки матеріалу готові панелі захищаються з лицьової або з обох боків поліетиленовою плівкою, яка має бути видалена до застосування алюмінієвих композитних панелей. Товщина панелей залежить від товщини як самих алюмінієвих листів, так і від товщини середнього шару (компаунду) і може змінюватись від 3 до 6 мм. Алюмінієвий композитний матеріал дуже легкий – залежно від товщини панелі квадратний метр важить від 3 до 8 кг.

vent_fasad_2

Переваги алюмінієвих композитних панелей

  • Пластичність – панелі можна згинати по радіусу, гнути під прямим кутом, деформувати у кількох площинах;
  • Легкість обробки та монтажу – панелі легко пиляються, ріжуться, свердляться;
  • Довговічність досягається завдяки алюмінію та захисному лакофарбовому покриттю;
  • Невелика вага. Це означає, що алюмінієві композитні панелі можна застосовувати для виготовлення об’ємних і масштабних рекламних конструкцій, що не надають сильних навантажень на несучі конструкції;
  • Широкий вибір кольорів та фактур дозволяє реалізувати будь-які рекламні проекти.
  • Негорючість. Ця властивість дозволяє застосовувати АКП на об’єктах з підвищеною пожежною небезпекою.
  • Алюмінієві композитні панелі не вицвітають під впливом ультрафіолетового сонячного випромінювання.
  • Низька вартість щодо інших матеріалів для оформлення фасадів та інтер’єрів.

Алюмінієві композитні панелі атмосферостійкі, конструкції цього рекламного матеріалу стійкі до різких поривів повітря, агресивного впливу навколишнього міського середовища. Крім того, співвідношення жорсткості та ваги вкрай вигідно відрізняє його від листового алюмінію, сталі, різних листових пластиків.

Фахівці компанії Айтекс мають величезний досвід у сфері оформлення вентильваних фасадів  різних об’єктів, включаючи АЗС та здатні втілити у життя будь-які ідеї та побажання замовника.