Гнучкий LED неон – рекламна вивіска і декор інтер’єрів.

Однією з модних тендецій, у наш час, стало використання, в таких сферах як виготовлення зовнішньої реклами, неонове оформлення фасадів, вітрин і декор інтер’єрів, гнучкого світлодіодного LED неону. Він став прекрасною альтернативою використання люмінісцентних ламп і холодного неону в скляних трубках, тепер замовити неоновий логотип або неонову вивіску на магазин, ресторан або салон краси стало набагато простіше і дешевше. Ціна на неонову вивіску нижче чим на іншу рекламну продукцію. У відмінності від них гнучкий неон споживає значно менше електроенергії, абсолютно не гріється і здатний працювати в широкому діапазоні температур – від – 45°C до +50°C.

Окрім цього, завдяки підвищеній гнучкості, він здатний набувати будь-якої форми, що значно розширює його сферу застосування та дозволяє утілити в життя практично будь-які рішення дизайнерів. Важливим чинником, є те, що його світло, завдяки невисокому енергоспоживанню, не випромінює ультрафіолет, що дозволяє віднести гнучкий неон до екологічно чистих матеріалів.

До того ж він пожежобезпечний, оскільки практично не нагрівається, відповідно, не може служити джерелом займання. Гнучкий LED неон дістав свою назву за рахунок свого конструктиву, оскільки він складається зі світлодіодної стрічки, щільністю, в основному 120 діодів на метр і вологозахищеною ПВХ або силіконової основи і силіконового розсіювача. Зустрічаються ще такі назви як: Flex – neon, LED – neon і холодний неон.

Основні переваги гнучкого неону

Великий вибір кольорів
Основна палітра гнучкого неону складається з таких кольорів як : холодний білий(Cold White), теплий білий(Warm White), жовтий(Yellow), помаранчевий(Orange), червоний(Red), рожевий(Pink), фіолетовий(Purple), синій(Blue), блакитний(Ice blue), зелений(Green).

  • Можливість створення будь-якої форми.
    Завдяки мінімальному куту бічного вигину можна створити будь-яку форму, наприклад логотип або напис.
  • Різні діаметри неону
    Існують різні діаметри гнучкого неону(6 мм, 8 мм, 12 мм і 16 мм). Це дозволяє виготовити логотип з LED неону та добитися максимальної його деталізації.
  • Кратність розрізу гнучкого неону
    Сучасний гнучкий неон має мінімально можливу кратність розрізу в 1 см, що дозволяє відтворювати самі найдрібніші деталі.
  • Можливість регулювання яскравості і режимів світіння
    При підключенні спеціальних контроллерів або диммерів стало можливо регулювати яскравість світіння неону і додавати динаміку, що істотно розширює сферу його застосування, наприклад виготовлення зовнішньої реклами
  • Великий термін служби гнучкого неону
    Гнучкий неон має переконливий термін експлуатації, близько 50000 годин, що складає приблизно 6 років.
  • Низьке енергоспоживання холодного неону.
    Енергоспоживання холодного неону складає 9,6 Вт / м.п, що в 10 разів менше ніж споживають люмінісцентні лампи або неон в скляних трубках.
  • Низька напруга холодного неону.
    Гнучкий неон працює від напруги 12 В, що є наднизьким показником та абсолютно безпечним для життя і здоров’я людини.
  • Температура гнучкого неону
    Гнучкий неон практично не нагрівається, оскільки більше 95% енергії переходить у світло і менше 5% виділяється як тепло. Виходячи з цього гнучкий неон не може стати джерелом займання.
  • Відсутність впливу ультрафіолету
    Гнучкий неон не схильний до впливу сонячного світла і не вигорає, навіть при постійній дії ультрафіолетових променів.
  • Пожежобезпека
    Гнучкий неон повністю відповідає вимогам електро- і пожежної безпеки по ГОСТ 12.2.007.0-75
  • Міра захисту гнучкого неону
    Міра захисту оболонки гнучкого неону IP67, що говорить про високий захист світлодіодної стрічки від проникнення пилу, і вологи

Гнучкий світлодіодний неон – дійсно дуже гнучкий матеріал. Його величезні переваги серед інших матеріалів, роблять його практично ідеальним  для виготовлення ефектних неонових вивісок, що привертають до себе увагу. У всьому світі застосовують гнучкий світлодіодний неон для виготовлення неонових вивісок, декоративного і архітектурного підсвічування контурів будівель, вікон, дверей, фасадів, сходів, виготовлення неонових інсталяцій для фотозон і заходів, застосовують неонове освітлення в різних дизайнерських рішеннях.

Замовити вивіску з LED – неону ви можете зв’язавшись з нашими фахівцями. Окрім цього Ви отримаєте повноцінну консультацію по усьому комплексу необхідних робіт стосовно реклами, зможете замовити зовнішню рекламу і оформлення фасадів в Рівному, Луцьку, Києві, Львові, Вінниці і інших регіонах України