Оформлення фасадів будівель

Дивно,  але народну приказку  про те що людину зустрічають по зовнішньому вигляду,  так само можна примінити до оформлення фасадів будівель. Кожен споживач влаштований таким чином, що від самого початку він оцінює візуальні параметри фасадів і тільки потім приймає рішення, чи варто заходити в середину.

Звичайно виключенням є державні інстанції, оскільки їх оформлення чітко регулюється корпоративним стилем та затвердженними брендбуками. Наші спеціалісти компанії АЙТЕКС запропонують Вам найкращий індивідуальний дизайн зовнішніх елементів конструкцій, інформаційних вивісок,  світлових або не світлових лайтбоксів, об’ємних літер , світлових об’ємних літер, а також моделювання вашого фасаду, підбір облицювальних матеріалів та комплексне оформлення фасадів . Наш досвід гарантовано зробить фасад Вашої будівлі стильним, сучасним та привабливим.

Для оформлення фасаду будівлі ми використаємо та збережемо всю стилістику , корпоративний стиль вашого бренду з урахуванням індивідуальних архітектурних особливостей кожного будинку.  Особливу увагу  компанія АЙТЕКС приділяє фасадам магазинів, бутіків.  Частіше всього використовуємо світлодіодні модулі та неон,  які мають цілий ряд переваг.  Наша компанія готова надати цілий спектр послуг по оформленню фасадів торгових центрів, магазинів та бутіків . Будь які кольорові рішення, поєднання різних матеріалів , надійність, гарантія, стиль – це основні акценти, які ставить наша фірма.