ВЕНТ ФАСАД для фірмового магазину “СИТИЙ КАБАНЧИК”

Kompozit_Sitiy

Алюмінієві метало композитні панелі (АКП) – або композит це листовий матеріал, який складається з двох шарів алюмінію та внутрішнього наповнювача. Усі шари композиту складені між собою по особливій технології створюючи міцну, надійну конструкцію стійку до розшарування. АКП використовують для облицювання фасадів, зовнішній рекламі та внутрішнього оформлення комерційних приміщень.

Fasad_vent

 

Робота по оформленню фасаду у м. Вараш Рівненської області для фірмового магазину м’ясних виробів «СИТИЙ КАБАНЧИК» була довірена наймолодшому та найперспективнішому дизайнерові нашої компанії, яка впоралася із завданням на 100%. Перевага була надана більш сучасному варіанту з врізними світловими рекламними логотипами для підкреслення іміджу компанії та привабливого вигляду.

Vent_Fasad

Тут ми використали ультрасучасний матеріал – композит Asaş  колір вугільно-чорний, салатовий та сірий «антрацит» з гарантією лакофарбового покриття 15 – 20 років. Це професійний лист, який має безліч переваг: не прилипає бруд,  у зв’язку із застосуванням професійних нанофарб, насиченість кольору фасад зберігатиме від 15 до 25 років. Також він абсолютно не горючий та має відповідні сертифікати.

Vent_Fasad_2

Напис «СИТИЙ КАБАНЧИК» – світловий лайтбокс складається з салатового, червоного та молочного  акрилу завтовшки 5мм. Логотип і символ – вбудовані написи, реалізовані методом наскрізного фрезерування і інкрустацією молочним і прозорим акрилом з підсвічуванням супер економічними світлодіодними модулями люкс класу.

Vent_fasad_3

На даному об’єкті використані лише якісні матеріали, тому замовник багато років може не турбуватись про якість даної роботи.